dimecres, 22 d’octubre de 2008

Quant de temps!!


Quant de temps feia que no actualitzava!!!!!!!


Quantes coses han passat!!!!!!!!!!


El ball de bot l'hem començat, amb en Tòfol Jover! I sa veritat que m'agrada molt! Cada dijous al pati de l'associació de veinats a Pòrtol, a partir de les 19'30h hi ha tres cursos; inici, mitjà i avançat!

Als escoltes som cap de Rangers i Esplet enguany!!! Tenim un grup de 16 al.lots molt engrescats i es poden fer moltes coses!!!!!!!! I començam el curs amb força!
Per part de l'equip de comissariat enguany feim front al darrer curs del nostre trienni!!!!!!!!! I quines ganes d'acabar tenc!
Aquest cap de setmana, partim cap a Madrid a Jornades de Planificació de MSC!

Les verbenes (revetlles, millor dit) per la meva part s'acabaren per la Vermada! Una gran Vermada!

I seguesc jo per amunt i per avall, anant a les ballades que me surten, l'altra dia vaig anar a Santa Maria amb Cofre Antic, com també a finals de setembre vaig anar a Binissalem!

I el més important de tot, he canviat de feina, he tornat a casa, he tornat al taller!
Un canvi radical, pq aquí faig de tot, tant vaig a ITV amb un cotxe, com vaig al Polígon a cercar recanvis, com faig factures, com faig net l'oficina i el bany, com faig net un cotxe!
El problema és que no atur i no tenc temps de res! I quan surt de la feina sols tenc ganes de desconectar de tot i passar el més temps possible amb en Miquel!!


Ale idò, per avui n'hi ha prou, intentaré actualitzar més sovint!