dimarts, 18 de novembre de 2008

Nova etapa

Ahir un familiar meu me va dir, ara començam una nova etapa.
La vida està plena d'etapes i cada una és diferent; tant si és perquè comences una nova feina, amb nous companys i diferent horari; tant si canvies de lloc on viure, diferenta rutina, més feines ... ; i si un familiar ens deixa, també és una etapa nova, ja que hem de seguir amb la nostra rutina però suposa un canvi perquè ja no és lo mateix, quan baixo l'escala ja no és lo mateix ja que sempre ens topavem i ens deiem el bon dia o el bon vespre i contavem les batelletes que havien succeit durant el dia.
És un cop fort, però la vida segueix i hem d'aprofitar al màxim, hem d'aprofitar el dia a dia amb les persones que estimam, ja que no sempre estaran amb noltros. No ens hem de penedir després del que no hem fet.
La vida segueix el seu curs, tenim nova professora de ball de bot, als escoltes nova unitat i feim coses diferents, a comissariat nam fent feina, ...........
Fins un altra

1 comentari:

Xisca ha dit...

Bones Sílvia! I Benvinguda de nou! Ja feia bastants de cops que visitava el teu blog i no hi havia post nou. A mi també em costa una mica, amb el "trui" de la feina, casa, reunions familiars, amics, etc.

Com tu, aquestes festes també han tengut la seva cara agre ja que també ha mort un familiar mooolt estimat per jo i que sense dubte l'enyoraré molt. Però com tu bé dius hem de gaudir dels bons moments i dels que més estimam.

També veig que ets de les del Pack Cumple-Reis!!!! Jo faig els anys diumenge, ara més igual però quan era més jove em feia ràbia perquè rebia un regal 2x1, o en rebia dos de cop i havia d'esperar tot un any pel pròxim.

Per cert, en Pep i jo començam l'any amb les piles carregades i tornarem amb ball de bot,els darrers mesos hem estat a tope de feina i a les 8 ja érem morts. Avui justament tampoc perquè tenc angines (sí, hem començat l'any amb un poc de tot)però la setmana que ve si no hi ha res de nou allà estarem, un poc tard per la feina però hi serem.

Bé Sílvia, Molts d'anys i que comencis un Bon 2009!.