dilluns, 25 d’agost del 2008

Ja estam a finals d'agost

Aquest cap de setmana ha estat molt intens! De festes de Sant Bartomeu pels pobles ens passejarem ben poc!
Estarem ben entretenguts; divendres anarem a sopar a Can Gonzalo (Génova) i va estar prou bé a la fresca a la terrasseta, les costelletes de xot varen ser ben bones! I copeta a Port Portals.
Dissabte guardarem na Gena, ben divertida durant tot lo dematí i part de s'horabaixa, un poc viciada a sa WII i preparant coses pel vespre, que teniem un sopar. Després anarem a donar els molts d'anys a un aniversari on acabarem jugant al SCRABLE, que no hi havia jugat mai!
I diumenge guardarem na Gena, s'horabaixa anar a donar molts d'anys a nen Tomeuet i després festeta amb els escoltes, varem veure una presentació feta de fotografies de tot el curs (feta per jo) i una bona berenada. Que entre replegar i fer net acabarem un poc tardet.
I avui ja tornam a ser dilluns, a 25 d'agost, queda poquet per acabar l'estiu!
Fa no res estavem al mes de juny, que després d'un mes de maig molt caluros, es va posar a ploure tots els caps de setmanes de juny i ens va impedir poder començar a agafar coloret visitant la platja!
Començarem el setembre, venen examens de setembre pels que estudien, la "vuelta al cole" està darrera el cantó, els dies tornaran més curts, més grisos i més foscos, i en no res estarem a Nadal.
Anem a aprofitar el dia d'avui!